Om os

Tilde Detz Jensen

Mit navn er Tilde Detz Jensen og jeg er uddannet dyreadfærdsterapeut på Etologisk Institut (godkendt som Graduate Animal Trainer af Ethology Institute Cambridge). Jeg har specialiseret mig i hunde og heste. Jeg har arbejdet i mange år på Etologisk Institut, først som free-lance og til sidst som fast medarbejder.

Etologi.dk er baseret på det arbejde, som Etologisk Institut har udført i Danmark i mange år ved at hjælpe dyrene og deres ejere til et bedre liv. Da Etologisk Institut skulle lukke, tilbød Dr. Roger Abrantes mig at overtage instituttets klienter, behandlingerne af problemadfærd og afholdelse af kurser. Selvom dette medfører et stort ansvar, accepterede jeg det, idet jeg mener, at det er vigtigt at fortsætte det arbejde, som Etologisk Institut påbegyndte i Danmark som de allerførste. Etologisk Institut (tidligere Kynologisk Center) har tjent dyrene og deres ejere siden 1983––og vi fortsætter det arbejde med etologi.dk.

Jeg kan forsikre alle de tidligere klienter i Etologisk Institut, at jeg vil fortsætte med at tilbyde kompetent hjælp og god service.

For dyrene og dig, når og hvor som helst!

Med venlig hilsen,

Tilde Detz Jensen

______________________________________________

Uddannelser af professionelle trænere

EI Badge Graduate.Min uddannelse svarer til “Graduate Animal Trainer” på Ethology Institute Cambridge—og er godkendt som sådan. etologi.dk er godkendt som AREP (Approved Regional Education Provider), hvilket betyder, at jeg kan være tutor for studerende, som ønsker at tage uddannelserne CPDT, CACE og CAAE på Ethology Institute Cambridge. Hvis du ønsker at tage en uddannelse som professionel dyretræner, så se venligst Ethology Institute Cambridge.
Du er velkommen til at kontakte mig, såfremt du har spørgsmål.