Om os

Mit navn er Tilde Detz-Jensen og jeg er uddannet eksamineret dyreadfærdsterapeut (BSc) på Etologisk Institut (godkendt som Graduate in Applied Ethology af Ethology Institute Cambridge) ved den verdensanerkendte etolog Dr. Roger Abrantes. Han er min store inspirationskilde. Jeg har specialiseret mig i hunde, heste, katte og marsvin. Jeg er dybt taknemmelig for alt det, jeg har lært på mit drømmestudie og drømmejobbet, det har ført med sig. Jeg har arbejdet i mange år på Etologisk Institut, først som free-lance og til sidst som fast medarbejder.

etologi.dk er baseret på det arbejde, som Etologisk Institut har udført i Danmark i mange år ved at hjælpe dyrene og deres ejere til et bedre liv. Da Etologisk Institut skulle flytte uddannelserne til Cambridge i 2009, tilbød Dr. Roger Abrantes mig at overtage instituttet i Danmark (dets klienter, behandlingerne af problemadfærd og afholdelse af kurser). Selvom dette medfører et stort ansvar, accepterede jeg det, idet jeg mener, at det er vigtigt at fortsætte det gode arbejde, som Etologisk Institut påbegyndte i Danmark som de allerførste. Etologisk Institut (tidligere Kynologisk Center) har tjent dyrene og deres ejere lige siden 1983.––Det er med stor ære at fortsætte dette arbejde med etologi.dk.

etologi.dk er godkendt som AREP (Approved Regional Education Provider), og jeg fungerer som tutor samt foretager færdighedsvurderinger af studerende på Ethology Institute Cambridge. Med jævne mellemrum underviser etologi.dk i udlandet. Vi har ligeledes stor glæde af et tæt samarbejde med den internationale træner Roberto Barata (CAAE) fra etologia.pt i Portugal, der jævnligt besøger landet og medvirker i undervisningen som gæstelærer. Roberto Barata er Director of Studies for den portugisiske afdeling af Ethology Institute.

Udover min baggrund i dyreadfærd og træning har jeg studeret dyrevelfærd (Animal Welfare Science) på Cambridge E-learning Institute, hvor jeg efterfølgende var tutor i tre år. Jeg har desuden erfaring fra mit tidligere arbejde på en hundepension samt mange års erfaring fra jobs på forskellige hestecentre og stutterier, særligt med håndtering, horsemanship træning og tilridning af ungheste i westernridning. Derudover har jeg arbejdet med handicapridning. Jeg holder mig løbende opdateret med den seneste viden indenfor adfærd, træning og velfærd hos dyr og har deltaget i diverse projekter for gadehunde, studier af vildtlevende (ferale) dyr blandt andet Pottoka ponyer i Spanien samt kurser, konferencer, camps o.s.v. i ind- og udland med anerkendte fagfolk.

Mange tak til Dr. Roger Abrantes, Roberto Barata samt resten af Ethology Insitutes team for al jeres tillid og gode samarbejde.

Jeg kan forsikre alle de tidligere klienter i Etologisk Institut, at jeg vil fortsætte med at tilbyde kompetent hjælp og god service.

For dyrene og dig, når og hvor som helst!

Med venlig hilsen,

Tilde Detz-Jensen

______________________________________________

Uddannelser af professionelle trænere

EI Badge Graduate.Min uddannelse svarer til “Graduate in Applied Ethology” på Ethology Institute Cambridge—og er godkendt som sådan. etologi.dk er godkendt som AREP (Approved Regional Education Provider), hvilket betyder, at jeg kan være tutor for studerende, som ønsker at tage uddannelserne CPDT, CACE og CAAE på Ethology Institute Cambridge. Hvis du ønsker at tage en uddannelse som professionel dyretræner, så se venligst Ethology Institute Cambridge.
Du er velkommen til at kontakte mig, såfremt du har spørgsmål.