Mit navn er Tilde Detz-Jensen og jeg er uddannet eksamineret dyreadfærdsterapeut (BSc) på Etologisk Institut (godkendt som Graduate in Applied Ethology af Ethology Institute) ved den verdensanerkendte etolog Dr. Roger Abrantes. Han er min store inspirationskilde. Jeg har specialiseret mig i hunde, heste, katte og marsvin. Jeg er dybt taknemmelig for alt det, jeg har lært på mit drømmestudie og drømmejobbet, det har ført med sig. Jeg har arbejdet i mange år på Etologisk Institut, først som free-lance og til sidst som fast medarbejder.

etologi.dk er baseret på det arbejde, som Etologisk Institut har udført i Danmark i mange år ved at hjælpe dyrene og deres ejere til et bedre liv. Da Etologisk Institut skulle flytte uddannelserne til Cambridge i 2009, tilbød Dr. Roger Abrantes mig at overtage instituttet i Danmark (dets klienter, behandlingerne af problemadfærd og afholdelse af kurser). Selvom dette medfører et stort ansvar, accepterede jeg det, idet jeg mener, at det er vigtigt at fortsætte det gode arbejde, som Etologisk Institut påbegyndte i Danmark som de allerførste. Etologisk Institut (tidligere Kynologisk Center) har tjent dyrene og deres ejere lige siden 1983.

etologi.dk er godkendt som AREP (Approved Regional Education Provider), og jeg er Director of Studies for Skandinaviske studerende ved Ethology Institute. Det vil sige, at jeg fungerer som tutor samt foretager færdighedsvurderinger af de studerende. Jeg har stor glæde af det tætte samarbejde med den internationale træner Roberto Barata (PhD, CAAE) fra Portugal, der jævnligt medvirker i undervisningen som gæstelærer. 

Udover min baggrund i dyreadfærd og træning har jeg studeret dyrevelfærd (Animal Welfare Science) på Cambridge E-learning Institute, hvor jeg efterfølgende var tutor i tre år. Derudover har jeg erfaring fra jobs på forskellige hestecentre og stutterier, særligt med håndtering, horsemanship træning og tilridning af ungheste i westernridning. Jeg har deltaget i forskellige projekter for gadehunde samt studier af vildtlevende dyr, herunder ferale Pottoka ponyer og holder mig løbende opdateret med den seneste viden indenfor mit fag. 

Mange tak til Ethology Insitutes team for al jeres tillid og gode samarbejde.

Jeg kan forsikre alle de tidligere klienter i Etologisk Institut, at jeg vil fortsætte med at tilbyde kompetent hjælp og god service.

For dyrene og dig, når og hvor som helst!

Med venlig hilsen,

Tilde Detz-Jensen

______________________________________________

EI Badge Graduate.

Uddannelse af professionelle trænere

Min uddannelse svarer til “Graduate in Applied Ethology” på Ethology Institute—og er godkendt som sådan.

etologi.dk er godkendt som AREP (Approved Regional Education Provider), hvilket betyder, at jeg er tutor for studerende på uddannelserne CPDT, CACE og CAAE på Ethology Institute. Jeg er ligeledes ambassadør for Instituttet, så hvis du ønsker at tage en uddannelse som professionel dyretræner så kontakt mig gerne for at høre mere. Se også: Ethology Institute