Hold undervisning

Professionel hold-undervisning til alle heste og deres mennesker

Grupperabat: Der er penge at spare, hvis I er to eller flere, der går sammen om en lektion. Særligt, hvis I danner et hold, der strækker sig over flere lektioner, kan I spare penge. Kontakt os, så finder vi en pris. 

Primære mål: Hos etologi.dk er undervisningen rettet mod at styrke kommunikationen samt forholdet hest og menneske imellem – udfra videnskabeligt dokumenterede principper indenfor hesteadfærd samt indlæringspsykologi med respekt for hestens natur og dens velfærd.

Små hold: med tid til individuel vejledning tilpasset hest og menneske.

InstruktørerTilde Detz-Jensen (GAE) indehaver af etologi.dk har stor glæde af et tæt samarbejde med den internationale træner Roberto Barata (CAAE) fra etologia.pt i Portugal, der jævnligt besøger landet og medvirker i hesteundervisningen som assistent. Roberto Barata er Director of Studies for den portugisiske afdeling af Ethology Institute.

Vores hold er for dig:

  • for hvem hesten kommer i første række
  • der er interesseret i at lære
  • der er klar til at ændre rutiner
  • der stiller alle de spørgsmål i undervisningen, der måtte dukke op undervejs
  • der er indstillet på, at dine resultater afhænger af dit engament.

Hold på alle trin: Vi skræddersyer træningen, så den passer til hesten og dig. Har du specifikke ønsker, hører vi gerne fra dig.

Teori og praksis under ét: Hos os er teori og praksis to sider af samme sag og derfor er begge dele integreret i undervisningen.

Hjemmeopgaver: Fra lektion til lektion får du opgaver at arbejde med, indtil du igen møder op til undervisning. Vi giver dig redskaberne og så er det op til dig, hvor meget arbejde, du vil lægge i træningen.

Certifikat: Såfremt du ønsker det, kan du vælge at udføre en lille test, som afslutning på dit kursus. Består du, får du et certifikat.

Før du begynder på hold

Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på eget ansvar.

Aflysning: Hvis vi af en eller anden årsag ikke er i stand til at afholde undervisning på et givent tidspunkt under dit forløb, vil det ikke gå ud over de antal lektioner, du har krav på og du vil blive informeret herom i så god tid før, som det er muligt.

RefunderingVi refunderer IKKE betalte gebyrer.