Hundetræning – indhold

Frida and Laerke.
Det er sjovt at træne og samtidigt giver det din hund og dig mange gode kommunikations- muligheder til bedre at håndtere hverdagen.

Professionel hundetræning til alle hunde og hundeejere

Information: Vi tilbyder træning for både hvalpe og voksne hunde. Se også: Kom godt fra start med din nye hund 

Hjemme undervisningen er kombineret med holdtræning, hvor indholdet kan bestå i et personligt sammensat forløb eller:

Vores tilgang: Hos etologi.dk er træningen rettet mod at styrke kommunikationen samt forholdet hund og ejer imellem – udfra videnskabeligt dokumenterede principper og med respekt for hundens natur.

Små hold til fællestræningen: med tid til individuel vejledning tilpasset hund og ejer.

Instruktører: etologi.dk (Tilde Detz-Jensen (GAE)) har stor glæde af et tæt samarbejde med den internationale træner Roberto Barata (CAAE) fra etologia.pt i Portugal, der jævnligt besøger landet og medvirker i undervisningen som gæstelærer. Roberto Barata er Director of Studies for den portugisiske afdeling af Ethology Institute.

Målgruppe: Vores træning er for dig, der er: interesseret i at lære, klar til at ændre rutiner og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs samt indstillet på, at dine resultater afhænger af dit engament.

Fleksible mødetider: Du kan vælge imellem at træne en til to gange om ugen eller hver anden uge.

Træning til alle på alle trin: Alle hunde er velkomne! Vi tilbyder træning til alle i forskellige discipliner på alle niveauer. Vi skræddersyer træningen, så den passer til din hund og dig, da der muligvis vil være kursister på holdet på et andet niveau end jeres. Har du specifikke ønsker, hører vi gerne fra dig.

Lærer hele livet: De hunde, der deltager til vores træning er fra 8 uger og op efter med den ældste på 13 år indtil videre. Af mennesker har vi deltagere fra 3 års-alderen op til ind i 70-erne. Selvom du allerede har gennemført et hundetræningsforløb hos os eller hos andre hundetrænere, vil der altid være nye udfordringer at give sig i kast med.

Teori og praksis under ét: Hos os er teori og praksis to sider af samme sag og derfor er begge dele integreret i hver klasse.

Hjemmeopgaver: Fra lektion til lektion får du opgaver at arbejde med, indtil du igen møder op til træning. Vi giver dig redskaberne og så er det op til dig, hvor meget arbejde, du vil lægge i træningen.

Certifikat: Såfremt du ønsker det, kan du vælge at udføre en lille test, som afslutning på dit kursus. Består du, får du et certifikat.

Før du begynder 

Hundeansvarsforsikring: Det er hundeejerens eget ansvar at sørge for at have en hundeansvarsforsikring på hunden, som dækker ved hundetræning. Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på hundeførerens eget ansvar.

Løbetid: Hvis du har en tæve, der kommer i løbetid under dit kursusforløb, må du ikke tage den med til fællestræning, imens det står på, af hensyn til hanhundene, men du er velkommen til at fortsætte dit fællestræningsforløb efterfølgende.

Aflysning: Hvis vi af en eller anden årsag ikke er i stand til at afholde træning på et givent tidspunkt under dit kursusforløb, vil det ikke gå ud over de antal mødegange, du har krav på og du vil blive informeret herom i så god tid før, som det er muligt.

RefunderingVi refunderer IKKE betalte gebyrer.