Hundetræning

Frida and Laerke.
Det er sjovt at træne og samtidigt giver det din hund og dig mange gode kommunikations muligheder til bedre at håndtere hverdagen.

Professionel hundetræning til alle hunde og hundeejere

Information om træningspladser og holdopstarter finder du her: Nye hundehold

Vi har små hold med tid til individuel vejledning tilpasset hund og ejer.

Vores hold er for dig, der er: interesseret i at lære, klar til at ændre rutiner og stille alle de spørgsmål til træningen, der måtte dukke op undervejs samt indstillet på, at dine resultater afhænger af dit engament.

Per 1. weekend i august 2017 vil hvert kursusforløb bestå af: 10 lektioner af 1 1/2 times varighed.

Du kan vælge imellem at træne en eller to gange om ugen eller hver anden uge.

Hvis vi af en eller anden årsag ikke er i stand til at afholde træning på et givent tidspunkt under dit kursusforløb, vil det ikke gå ud over de antal mødegange, du har krav på og du vil blive informeret herom i så god tid før, som det er muligt.

Hold til alle på alle trin: Alle hunde er velkomne! Vi tilbyder hold til alle i forskellige discipliner på alle niveauer. Selvom du allerede har gennemført et hundetræningshold hos os eller hos andre hundetrænere, vil der altid være nye udfordringer at give sig i kast med.

Fra lektion til lektion får du opgaver at arbejde med, indtil du igen møder op til træning. Vi giver dig redskaberne og så er det op til dig, hvor meget arbejde, du vil lægge i træningen. Vi skræddersyer træningen efter din hunds og dine behov. Har du specifikke ønsker, hører vi gerne fra dig.

Vores primære mål: Hos etologi.dk er vores træning rettet mod at styrke kommunikationen og forholdet hund og ejer imellem.

Teori og praksis under ét: Hos os er teori og praksis to sider af samme sag og derfor er begge dele integreret i hver klasse.

Certifikat: Såfremt du ønsker det, kan du vælge at udføre en lille test, når du har fuldført et kursus. Består du, får du et certifikat.

OBS: Det er hundeejerens eget ansvar at sørge for at have en hundeansvarsforsikring på hunden, som dækker ved hundetræning. Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på hundeførerens eget ansvar.