Problem adfærd

Woman With Dog

Gratis rådgivning

Rådgivningen er gratis og alle kan frit ringe til etologi.dk. Vurderer vi, at telefonisk rådgivning ikke er tilstrækkeligt, anbefaler vi en behandlingsdag hos dig. Vi tilpasser altid behandlingen til dyr og ejer samt deres behov. Vi har et tæt samarbejde med vore klienters egne dyrlæger.

Etologi.dk (tidligere Kynologisk Center og Etologisk Insititut) har tjent dyrene og deres ejere siden 1983.

Behandling af dyr med adfærdsproblemer

Såfremt en telefonsamtale ikke er nok til at løse et problem, anbefaler vi dyreejere at tage en konsultation.

Ved en konsultation besøger vi dig, undersøger dyret, tester det ved hjælp af nogle øvelser og høre ejerens historie. Vi tilrettelægger derefter et program, som ejeren skal udføre med dyret i dagligdagen. Ejeren modtager et særligt tilrettelagt skriftligt program, normalt på fem sider. Vi anvender ikke standardprogrammer, idet vi betragter ethvert dyr og enhver ejer som enkeltstående individer.

Professionel behandling og service

Du får en professionel behandling og service for et rimeligt gebyr.

Priser og betalingsform

Forudbetalte besøg koster følgende*:

Et besøg hos dig koster 995 kr., to besøg 1450 kr. Efterfølgende besøg, såfremt nødvendigt (hvilket er ualmindeligt) koster kun 400 kr.

Ved betaling på besøgsdagen*:

1450 kr. for et besøg og 600 kr. for en opfølgning

*Alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Vi kører over hele landet.

Bemærk at for at få den billigste pris skal du indbetale beløbet, inden vi kommer til dig. Dette foregår ved, at du betaler via MobilePay eller til vores bankkonto, som vi oplyser om, når du bestiller tid. Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger. Vi refunderer dog ikke betalte beløb.

Opfølgning

Ejeren holder kontakt med os per telefon/mail, så vi kan ændre programmet, såfremt det er nødvendigt. Du kan kontakte os, når som helst, det er gratis.