Private kurser i eget hjem

Vi bringer undervisningen lige til døren – på hundens adresse inde eller udendørs. Nedenfor har du en række kursusforløb at vælge imellem.

Canine Scent Detection

Vi underviser i færd- og synsdiskrimination.

Næsearbejde

Vi underviser i forskellige grene af næsearbejde indenfor:

  • Søgning
  • Spor
  • Rondering

Desuden:

  • Apport
  • Dirigering
Agilitysjov (for hunde i alle aldre)

Vi medbringer forhindringerne eller bruger dine egne.

Disse færdigheder kan være med til at øge din hunds selvtillid og styrke dens balance. Træningen er for hunde i alle aldre, da vi kan tilpasse forhindringerne til den enkelte hunds anatomiske formåen og grundlæggende træningskompetencer.

Det er vanskeligt at være vild og holde balancen på samme tid. Vi fokuserer på at lære din hund at bruge sin energi hensigtsmæssigt og lægger vægt på tid til præsition, fremfor fart over feltet, da vi ønsker at forebygge et højt stressniveau hos din hund.

Freestyle

Her sætter kun fantasien grænser. Vi indlærer/bygger videre på forskellige tricks fra let til avanceret niveau med hensyntagen til den enkelte hunds anatomiske formåen og grundlæggende træningskompetencer. Træningen kan ofte tilføje samværet mellem hund og ejer en helt ny dimension, hvor begge parter kan være kreative og udforske nye sider af samarbejdet.

Mulighed for at at træne hen imod en serie med eller uden musik.


Kontakt os for nærmere aftale.

Priser

1 time: 350 kr.*

RABAT (spar 250 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.500 kr.*

RABAT (spar 1.000 kr.) ved 10 timer købt samlet: 2500 kr.*

*Beløbet betales forud og alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Vi kører over hele landet. Vi refunderer IKKE betalte gebyrer.