Nyheder

Hundetræning hvor DU bestemmer indholdet (20. Oktober 2016)

På de nye hold træner hver kursist lige netop det, den enkelte kursist ønsker. Uanset om det er BasisLet øvet eller Øvet, om vedkommende ønsker at træne op mod at opnå certifikat eller ej. Det kan også være Agility sjovFreestyle træningNæsearbejde eller et mix af det hele. På den måde får hver enkelt kursist mest muligt ud af undervisningen, da alle har individuelle behov. Der vil være to trænere (Roberto Barata og jeg) til at undervise max otte kursister, så der er god mulighed for at nå rundt til alle.

etologi.dk i Portugal (19. Oktober 2016)

Vi er netop kommet tilbage fra Portugal, lidt tidligere end forventet, da vi har haft mange efterspørgsler og har valgt at oprette nye hold med opstarter allerede den 22. okt. og 29. okt. 2016. Efter vores erfaringer i Portugal og med Ethology Institute Cambridge team har vi skabt en mere målrettet metode at køre holdene på, der er fokuseret på den enkelte hundeejers individuelle ønsker og behov.

Certifikater til hundeejere (Juni 2016)

Vi tilbyder nu to kurser for hundeejere, som giver certifikater fra Ethology Institute Cambridge: Certificeret Hundeejer (CDO-EIC) og Certificeret Avanceret Hundeejer (ACDO-EIC). Disse er de samme kurser, EIC tilbyder verden over. CDO står for “Certified Dog Owner” og ACDO står for “Advanced Certified Dog Owner.” Læs her om kurserne.