Individuel Coaching

Skal du have hest?

Vi vejleder dig i, hvordan du kan skabe de bedst mulige rammer for din kommende hest. Vi rådgiver i hestehold på hestens præmisser, hvordan du får et optimalt forhold med din hest med dens trivsel for øje og forebyggelse af problemadfærd. Se også servicen nedenfor: ‘Kom godt fra start med din nye hest’.

Kom godt fra start med din nye hest

Har du netop fået en ny hest? Vi tager ud på hestens adresse og hjælper jer med at komme godt fra start sammen. Du får vejledning i, hvordan du opnår et optimalt forhold med din hest, hvor den trives uden at udvikle problemadfærd.

Velfærds-konsultation

Giv din hest de bedst mulige betingelser for at trives.

Få vejledning med din hests trivsel for øje. Lær hvordan du optimerer hestens velfærd med respekt for dens natur og behov. Forebyg samtidig problemadfærd og opnå et optimalt forhold med din hest.

Privat undervisning på hestens adresse

Vi tilbyder privat undervisning på hestens adresse eller der, hvor behovet er for, at vi mødes. Du modtager målrettet coaching i det, du ønsker at træne, med al fokus på din hest og dig. Undervisningen vil være fokuseret på tovejs kommunikation hest & menneske imellem. Vi lægger vægt på at skabe gensidig forståelse, hvor der er overensstemmelse i brugen af signaler og deres betydning. Det kan være: indlæring af diverse fastsatte færdigheder fra jord/ryg, miljøtræning, trin for trin forberelse/indlæring i at få din hest til at gå op i en trailer, stimulering med cognitive opgaver for hesten osv. Er der opstået et problem tilbyder vi: Individuel Terapi.

Privat undervisning via Skype/video

Distance undervisning via Skype og videooptagelser. Du modtager målrettet coaching og feedback i det, du har ønsker at træne, med al fokus på din hest og dig.

Få trænet din hest

Vi tilbyder at komme ud at træne din hest. Uanset om målet er: indlæring af fastsatte færdigheder fra jord/ryg, miljøtræning, trailertræning, tilridning, cognitiv udfordring, almen stimulering, motionering eller slet og ret at give din hest gode oplevelser, kan vi hjælpe. Du bliver sat ind i hvilke signaler, vi anvender og er velkommen til at følge træningen undervejs. Du skal være opmærksom på, at din egen tilgang til træningen, er afgørende for, at du selv får success med at praktisere det indlærte efterfølgende. Ved adfærdsproblemer henviser vi til vores service: Individuel Terapi.


Priser

Alle beløb betales forud.

Services hos dig:

1 time: 350 kr.*

RABAT (spar 250 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.500 kr.*

RABAT (spar 1.000 kr.) ved 10 timer købt samlet: 2500 kr.*

Mulighed for yderligere rabat ved længerevarende træningsforløb

Grupperabat ved to eller flere deltagere

*Alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Hvis parkeringsgebyr påkræves, hvor du bor, bedes du betale udgifter hertil. Vi kører over hele landet.

Online service:

1 time: 250 kr.

RABAT (spar 150 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.100 kr.

RABAT (spar 400 kr.) ved 10 timer købt samlet: 2.100 kr.

Mulighed for yderligere rabat ved længerevarende træningsforløb

NOTE: Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger. Vi refunderer IKKE betalte gebyrer.