Individuel Coaching

Kom godt fra start med din nye hund

Skal du have hvalp eller overtage en ældre hund? Så er der er mulighed for vejledning både før og efter valget af hund.

Du kan få hjælp til, hvilke overvejelser, der er vigtige at gøre sig, før du får hund, hvilken type hund, der er et godt match til dig og hvordan du kan skabe de bedst mulige rammer for din kommende hund. Vi rådgiver i hundehold på hundens præmisser.

Efter hundens ankomst til sit nye hjem, hjælper vi jer med at komme godt fra start sammen. Du får vejledning i, hvordan du får et optimalt forhold i harmoni, så din hund trives uden at udvikle problemadfærd.

Tilvalg til hundetræning: Denne service er et specielt tilbud til alle nyerhvervede hundeejere forud for opstart af hundetræning hos os. 15 % RABAT på hundetræning ved samlet køb.

Velfærds-konsultation

Giv din hund de bedst mulige betingelser for at trives.

Få vejledning med din hunds trivsel for øje. Lær hvordan du optimerer hundens velfærd med respekt for dens natur og behov. Forebyg samtidig problemadfærd og opnå et optimalt forhold med din hund.

Privat undervisning hos dig

Vi tilbyder privat undervisning på hundens adresse eller der, hvor behovet er for, at vi mødes. Du modtager målrettet coaching i det, du ønsker at træne, med al fokus på din hund og dig. Vi anvender evidensbaserede metoder med respekt for hundens natur. Undervisningen et fokuseret på tovejs kommunikation hund & menneske imellem, hvor vi lægger vægt på gensidig forståelse og signal overensstemmelse. Du kan få hjælp ligefra styrkelse af det generelle samarbejde, indlæring af forskellige færdigheder, miljøtræning eller noget helt andet. Se også: Forskellige specialiserede kurser – i eget hjem.

Privat undervisning via Skype/video

Distance undervisning via Skype/videooptagelser. Du modtager målrettet coaching i det, du har ønsker at træne, med al fokus på din hund og dig.

Få trænet din hund

Vi tilbyder at komme ud at træne din hund. Uanset om målet er indlæring af fastsatte færdigheder, cognitiv udfordring, almen stimulering eller slet og ret at give din hund gode oplevelser, kan vi hjælpe. Vi anvender evidensbaserede metoder med respekt for hundens natur. Vi lægger vægt på gensidig forståelse og signal overensstemmelse. Du bliver sat ind i hvilke signaler, vi anvender og er velkommen til at følge træningen undervejs. Du skal være opmærksom på, at din egen tilgang til træningen, er afgørende for, at du selv får success med at praktisere det indlærte efterfølgende. Ved adfærdsproblemer henviser vi til vores service: Individuel Terapi.


Priser

Alle beløb betales forud.

Services hos dig:

1 time: 375 kr.*

RABAT (spar 250 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.650 kr.*

RABAT (spar 750 kr.) ved 10 timer købt samlet: 3.000 kr.*

*Alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Hvis parkeringsgebyr påkræves, hvor du bor, bedes du betale udgifter hertil. Vi kører over hele landet.

Online service:

1 time: 220 kr.

RABAT (spar 100 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.000 kr.

RABAT (spar 400 kr.) ved 10 timer købt samlet: 1.800 kr.

NOTE: Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger. Vi refunderer IKKE betalte gebyrer.