Individuel Coaching

Kom godt fra start med din nye hund

Skal du eller har netop fået hvalp eller overtaget en ældre hund? Vi tager ud til dig,  før og/eller lige efter din hunds ankomst til sit nye hjem. Kom godt fra start og få vejledning i, hvordan du/I får et optimalt forhold med en hund, der trives uden at udvikle problemadfærd.

Velfærds-konsultation

Giv din hund de bedst mulige betingelser for at trives.

Få vejledning med din hunds trivsel for øje. Lær hvordan du optimerer hundens velfærd med respekt for dens natur og behov. Forebyg samtidig problemadfærd og opnå et optimalt forhold med din hund.

Privat undervisning hos dig

Vi tilbyder privat undervisning på hundens adresse eller der, hvor behovet er for, at vi mødes. Du modtager målrettet coaching i det, du ønsker at træne, med al fokus på din hund og dig. Se også: Forskellige specialiserede kurser – i eget hjem

Privat undervisning via Skype

Distance undervisning via Skype. Du modtager målrettet coaching i det, du har ønsker at træne, med al fokus på din hund og dig.

Få trænet din hund

Vi tilbyder at komme ud at træne din hund. Uanset om målet er indlæring af fastsatte færdigheder, cognitiv udfordring, almen stimulering eller slet og ret at give din hund gode oplevelser, kan vi hjælpe. Du bliver sat ind i hvilke signaler, vi anvender og er velkommen til at følge træningen undervejs. Du skal være opmærksom på, at din egen tilgang til træningen, er afgørende for, at du selv får success med at praktisere det indlærte efterfølgende. Ved adfærdsproblemer henviser vi til vores service: Individuel Terapi.


Priser

Alle beløb betales forud.

Services hos dig:

1 time: 350 kr.*

RABAT (spar 250 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.500 kr.*

RABAT (spar 1.000 kr.) ved 10 timer købt samlet: 2500 kr.*

*Alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Vi kører over hele landet.

Online service:

1 time: 250 kr.

RABAT (spar 150 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.100 kr.

RABAT (spar 400 kr.) ved 10 timer købt samlet: 2.100 kr.

NOTE: Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger. Vi refunderer under INGEN omstændigheder betalte gebyrer.